2500 handtekeningen aangeboden aan wethouder

De Zeeheldentuin heeft de 2500 handtekeningen gehaald! Een fantastische prestatie.
De handtekeningen zijn op donderdag 10 november aangeboden aan wethouder De Jong van de gemeente 's-Gravenhage. De wethouder wilde de handtekeningen graag in ontvangst nemen omdat zij positief staat tegenover het idee voor groen op het voormalig schoolterrein aan de Tasmanstraat.
Wij hebben een symbolische fles Vlierbessensap aangeboden, gemaakt door de projectgroep van vlierbessen uit de (toekomstige) Zeeheldentuin.

Wij willen hiermee aangeven hoe wij de toekomst van het Tasmanterrein zien: met stadslandbouw zoals appelboomgaard en eigen groente en fruit voor bewoners, educatie aan kinderen, natuurspeelterrein, plezierige verblijfsruimte voor ouderen en duidelijk plaats voor initiatieven van ondernemers uit de buurt.
Als blijk van waardering heeft wethouder de Jong het T-shirt "Ik ben een Zeeheld" ontvangen. Dit T-shirt wordt uitgereikt aan mensen die zich inzetten voor het Zeeheldenkwartier. Wilt u meer hierover lezen: www.zeeheldendenhaag.nl

HaagWonen
Wethouder de Jong heeft de 2500 handtekeningen daarop direct aan directeur Bart Moesbergen van HaagWonen doorgegeven, als duidelijk signaal richting HaagWonen, om te luisteren naar de stem van de bewoners van het Zeeheldenkwartier.

Hierbij heeft zij benadrukt bij de directeur, dat in de gemeenteraad unaniem twee moties zijn aangenomen dat het Zeeheldenkwartier meer openbaar groen moet krijgen.
De wethouder heeft aangegeven dat het HaagWonen zou sieren om zich open te stellen voor de wensen van de wijk en dit mee te nemen in de plannen voor de Tasmanstraat.

Bedankt!
Bij deze dankt de projectgroep Zeeheldentuin iedereen die zijn handtekening heeft gezet! Hiermee is ons initiatief nog niet beëindigd, maar we zijn wel een stap verder. Wij zijn benieuwd hoe HaagWonen zich richting de bewoners van het Zeeheldenkwartier gaat opstellen en houden je hiervan op de hoogte. We hebben ook nog altijd uw steun nodig!

Namens de projectgroep Zeeheldentuin
Annelies Breedveld (voorzitter)

Deel dit bericht!

« Bekijk al het nieuws

Al het nieuws